OVER HUISMERCK®

Leuk dat je er bent! Mijn naam is Carolien Leverink en ik woon samen met Roel en onze lieve kids Mart (2012) & Ella (2014) in Hengelo. 

In 2016 ben ik mijn hart gaan volgen en als ZZP-er met HUISMERCK® gestart. Met HUISMERCK® combineer ik mijn passie voor interieur, ontwerpen & styling met mijn ruime ervaring op het gebied van marketing & visual branding. Ik ben accuraat, kan goed luisteren en me inleven, ben visueel ingesteld, creatief en innovatief; allen eigenschappen die in mijn werk uitstekend tot z’n recht komen.


HUISMERCK® INTERIEURADVIES

Met HUISMERCK® INTERIEURADVIES richt ik me op het ontwerpen en stylen van interieurs van zowel particuliere woningen als bedrijven. Graag verras ik je met een interieurontwerp dat perfect bij jou of jouw merk past en daar gaan we samen naar op zoek! Veelal kies ik voor een mix van stijlen, waarbij ik altijd op zoek ga naar een uniek, fris, rustig en persoonlijk interieur.

Inmiddels heb ik diverse klanten mogen adviseren over een passend interieur.

Benieuwd wat ik op dit vlak voor jouw woning of bedrijf kan betekenen? Neem snel een kijkje!


HUISMERCK® VISUAL BRANDING

Inmiddels heb ik ruim 13 jaar ervaring op het gebied van marketing, communicatie en productmanagement en daarvan heb ik de laatste 8 jaar gewerkt op het gebied van online marketing, social media, campagnes en content marketing. Met veel plezier heb ik retailers en dienstverleners als Leen Bakker, Intratuin en Thermen Bussloo mogen adviseren; allen bedrijven waarbij de merkbeleving een grote rol speelt.

Met HUISMERCK® VISUAL BRANDING denk ik graag met jouw bedrijf of merk mee over het creëren van een ‘totaalbeleving’. Ik ben namelijk van mening dat als zowel je marketingcommunicatie- uitingen als - mits relevant - je interieur aansluiten bij jouw merkidentiteit en huisstijl, dit de merkbeleving versterkt.

Meer weten over HUISMERCK®  visual branding? Kijk dan hier!