REVIEWS HUISMERCK® KLANTEN

Benieuwd naar ervaringen van anderen? Dit zeggen eerdere klanten over HUISMERCK®:

 

HUISMERCK-zakelijk_Interieurontwerp-tn-scandinavisch-kantoor-project-GO_Oldenzaal-01.jpg

RECENSIE ZAKELIJK - GREEN ORANGE DIGITAL MARKETING

Carolien is een vakvrouw met veel gevoel voor concept en design wat resulteert in restyling die tot in de puntjes perfect is uitgevoerd. Ze luistert echt en denkt mee in het hele traject van functie van het pand en de werkplekken, wensen en eisen van opdrachtgever maar ook de uiteindelijke gebruikers tot met de accessoires. Een prachtige, tijdloze, functionele en inspirerende werkplek @greenorange is het resultaat. Wow!

Lees hier meer over het project bij mijn oude werkgever Green Orange!


HUISMERCK-IG-tn-project-stylingadvies-M&L-Enschede-01.jpg

RECENSIE MARIEKE BELD

We wonen al een tijdje in dit huis, maar misten nog iets in ons interieur. We vonden het lastig accessoires op elkaar en de meubels af te stemmen, daarom hebben we de hulp van Carolien ingeroepen. Ze wist onze beide smaken goed te combineren, samen met de meubels die we al hadden heeft ze een mooi en handig plan voor ons gemaakt. We zijn meteen gaan shoppen!

Lees in deze blogpost meer over dit HUISMERCK® MIDI project.


HUISMERCK-Interieurontwerp-tn-project-basisschool-de-wegwijzer-01.jpg

RECENSIE ZAKELIJK - BASISSCHOOL DE WEGWIJZER

Carolien heeft ons laten nadenken over hoe je een ruimte efficiënt en passend inricht en heeft daarbij mooi aangesloten bij dat wat wij mooi vinden. Ze heeft een goed doordacht ontwerp neergelegd dat past bij de functies van de ruimten. Carolien is betrokken, werkt gestructureerd en komt met originele ideeën. Wij zijn ook heel blij met de inspirerende moodboards waar we ook in de toekomst nog heel veel uit kunnen halen! 

 

Lees meer over dit zakelijke project bij Basisschool de Wegwijzer.

 
HUISMERCK-PROJECTEN_TN_INTERIEURSTYLING_INTERIEURONTWERP_PROJECT_DAISY_ENSCHEDE-01.jpg

RECENSIE DAISY MEEKES

Mijn appartement was al een heel fijne plek maar het ontwerp van Carolien heeft het echt nog veel mooier gemaakt! Super fijn om via Pinterest aan te geven wat ik mooi vond en dit heeft Carolien super goed vertaald naar het plan. De uitwerking was heel gedetailleerd en daardoor heel makkelijk voor mij om op te volgen. Super blij ben ik met het resultaat!

 

Meer info over dit HUISMERCK® project, lees je hier!

 

HUISMERCK-Interieurontwerp-tn-project-sfeervol-scandinavisch-borne_foto-01.jpg

RECENSIE Talitha Visser-VeenhoveN

We vonden het lastig om in onze nieuwbouwwoning meer sfeer en persoonlijkheid toe te voegen. Carolien heeft perfect weten te achterhalen wat bij ons beiden past en kwam met een totaalplan waar we echt helemaal blij (verrast) mee waren en nog steeds zijn! Echt een aanrader.

 

Bekijk hier het eindresultaat van dit gave project!

 

HUISMERCK-Interieurontwerp-tn-project-stoer-landelijk-delden_2-01.jpg

RECENSIE BRENDA TER BRAAK

Carolien heeft super goed geholpen bij het vertalen van onze woonwensen naar een sfeervol stoer landelijk interieur. Mijn ouderlijk huis is bijna onherkenbaar, maar met behoud van de authentieke dingen die het huis karakter geven. Echt top!

 

Lees hier meer over dit landelijk, stoere interieuradvies! 

 

HUISMERCK-Interieurontwerp-zakelijk-tn-fris-klassiek-hengelo-01.jpg

RECENSIE ZAKELIJK - EVA THEUERZEIT

Carolien wist op een fijne en rustige manier te luisteren naar al mijn ideeën en wensen en deze prachtig om te zetten naar tastbare duidelijke plannen. Een aanrader!

 

Ook interesse in een zakelijk interieuradvies? Bekijk hier een ander voorbeeld!