VISUAL BRANDING  |  HUISMERCK®

Voor de zakelijke markt geef ik naast interieuradvies ook graag advies over visual branding. Met andere woorden: hoe kun je als merk een totaalbeleving creëren, waarbij alle marketingcommunicatie-uitingen naadloos aansluiten bij de merkidentiteit en de huisstijl.

In het kader van practice what you preach èn omdat ik er veel plezier aan beleef, heb ik het HUISMERCK® logo, deze website, mijn Facebook pagina en visitekaartjes dan ook zelf gerealiseerd.

Ook ben ik bijna dagelijks met veel plezier bezig met het maken en bewerken van foto's voor mijn Instagram account. Hoe gaaf is het dan dat mijn foto's en styling door grote merken als HEMA en Flexa Play gewaardeerd worden?!

Dus werk je voor een bedrijf of merk waarbij beleving een grote rol speelt en wil je advies over het online doorvertalen van je merkbeleving? Kijk dan eens hier of neem contact op!