VISUAL BRANDING  |  NIJHOF SCHOENEN

Naast interieuradvies geef ik bedrijven ook advies over een passende en effectieve visual branding. Nijhof Schoenen in Hengelo is al enige tijd actief op kanalen als Facebook en Instagram. Ze hebben in hun winkel en webshop een herkenbare, frisse uitstraling en het effectief benutten van Instagram was hierbij de volgende stap.

Op basis van het merk 'Nijhof Schoenen' heb ik ze geadviseerd hoe ze hun gewenste uitstraling kunnen doorvertalen naar social media kanalen, zie het moodboard.

Vervolgens heb ik een workshop gegeven over hoe ze dit in de praktijk zelf kunnen toepassen. Denk daarbij aan de mogelijkheden die Instagram biedt, hoe ze hun collecties kunnen fotograferen in lijn met de gewenste huisstijl en tips over fotobewerking. Inmiddels zijn ze al heel goed op weg en zijn we bezig met een nieuw en mooi project!

Werk je voor een merk waarin beleving een grote rol speelt, zoals bijvoorbeeld op het gebied van interieur, fashion, horeca of wellness en wil je weten wat ik voor je kan betekenen? Lees hier meer of neem contact op!